top of page
Cocktail

Welkom

Van harte welkom bij Reyck! U bent bij ons aan het juiste adres,
zowel voor lunch, borrel en diner maar ook verzorgen wij graag uw feest of catering. Er is vanalles mogelijk, ons personeel helpt u graag verder. Leef Reyck!

Reyckelijk
Genieten

Onze missie is duidelijk; we zijn een familierestaurant met gewoon goed eten en drinken.


U bent van harte welkom bij Reyck Doorn voor een goede kop koffie met iets lekkers erbij of om te komen lunchen of ’s avonds te dineren. Zowel in een klein gezelschap of met uw gezin, want natuurlijk is er ook gedacht aan de kleine persoontjes. We hebben een speelhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan en ons traditionele Italiaanse ijskarretje zal ook voor groot plezier zorgen!

Over Reyck

Sinds begin september 2022 zijn wij, uw gastheer Paul van Roy en chef Marten Stortelder, de nieuwe uitbaters van Reyck.
Wij werken al heel wat jaren met veel plezier samen in Hotel Restaurant Café Buitenlust in Amerongen (www.buitenlust-amerongen.nl), en toen we de kans kregen om De Wensput, dat al zo lang gesloten was, te transformeren tot iets nieuws, hebben we die kans met beide handen aangegrepen!

De oude inrichting is inmiddels helemaal gemoderniseerd, we hebben onze eigen persoonlijkheid toegevoegd en dat heeft gezorgd voor een hele fijne plek voor jong en oud.


Neem een kijkje op de website zodat u alvast een impressie heeft van Reyck, maar nog liever ontvangen we u natuurlijk in persoon! Onze openingstijden vindt u op de contactpagina, evenals ons adres. Parkeren kan naast de deur en is natuurlijk gratis.

 

Tot snel, tot Reyck! 

REYCK LOOKBOOK

bottom of page